top of page

Over mij

Sinds jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in fotografie en film. Ik wilde de speciale momenten in het leven vastleggen waar mensen niet vaak bij stilstonden. Ook vond ik het leuk om puur straatfotografie te doen en reportages/documentaires. Na mijn middelbare opleiding koos ik voor het KASK en heb ik er een tijdje film/documentaire gevolgd.

Als onzekere jonge tiener wist ik niet wat ik met mijn toekomst wou doen. Ik wist natuurlijk wel waar ik goed in was en wat ik graag deed. Muziek was er een groot deel van. Zo had ik een lange tijd in een Ierse folkband gespeeld. Eind 2018 ben ik er dan uitgestapt en ben ik begin 2019 solo begonnen als 'Eranos'. Nu ik al even bezig ben met muziek wil ik mijn expertise gebruiken om anderen te helpen door middel van hun opnames te beluisteren, een 'clean-up' te voorzien (mixen van sound, meer body geven, opkuisen van fouten en onbewuste geluiden).

Heb jij een project die een boost kan gebruiken, of een muziekvideo voor je band, of heb je al opnames en heb je geen idee hoe het te monteren of mixen? Heb je een lied geschreven en opgenomen maar weet niet hoe je het moet mixen en masteren?


Eranos Studio biedt zich aan om u hier bij te helpen.

bottom of page